Lediga tjänster

Just nu söker vi medarbetare för nedan tjänster.

Är du intresserad av att arbeta hos oss med hittar inget ledigt jobb just nu?

Skicka gärna en spontanansökan!

jobb@j3m.se

STÅLBYGGNADSMONTÖRER


OM OSS

J3M är ett stålbyggnadsföretag som bygger på kunskap.

J3M gillar att se på saken ur en evolutionär aspekt. Förändringar är inte ett hinder, utan en möjlighet att utvecklas till det bättre. Genom evolution har J3M utvecklats från kunskapsbaserad projektledning till att vara helhetsleverantör av stålkonstruktioner. Från projektering till montage.

J3M står för planering och struktur vilket leder till utveckling med tydliga resultat. Ordning och reda är ett signum som gör att J3M är en aktör att lita på.
J3M skapar fundament i ditt byggprojekt genom stålkonstruktion som bygger på stor branschkunskap och utveckling med stora ambitioner.

ARBETSUPPGIFTER

Rollen som montör hos J3M är viktig då det är du som montör som tillsammans med ditt team lämnar över den färdiga byggnaden till kunden. Arbetsplatserna varierar runt om i landet vilket gör att övernattningar på annan ort är vanligt.

Du kommer i första hand montera stålbyggnader bestående av stomme, socklar, vägg och tak. Du monterar och bygger enligt väl utarbetade montagehandlingar med maskiner och verktyg som är säkra och anpassade för ändamålet.

Du som montör arbetar aktivt för att säkerställa att företaget uppnår högsta säkerhet, kvalité och effektivitet gällande montaget.

KVALIFIKATIONER

För att trivas i rollen behöver du vara självgående och ansvarskännande. Du är en praktiskt lagd, lösningsfokuserad person med viljan att lära dig nytt.  Du ska även vara strukturerad och arbeta rationellt och effektivt.

Vi ser gärna att du har jobbat några år inom branschen, men viktigast är rätt personlighet. Har du drivet och engagemanget har vi arbetet för dig!

VILLKOR

Tjänsten är en heltidstjänst.  Då arbete på annan ort förekommer innebär tjänsten en hel del övernattningar på annan ort.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Linda Pontén på telefonnummer 070 687 01 05 eller maila på linda.ponten@j3m.se.

Sista ansökningsdagen är den 16 augusti, men vi vill gärna ha din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.