Lediga tjänster

Nedan kan ni läsa mer om våra lediga tjänster.
Låter någon av dessa intressant så tveka inte på att höra av er till jobb@j3m.se.

Är du vår nya inköpschef?

Vi söker nu en driven Inköpschef med ansvar för utveckling av nya som befintliga leverantörer och att säkerställa deras kvalitet och leveranssäkerhet. Som Inköpschef på J3M erbjuds du en spännande tjänst i ett företag med stor framåtanda, korta beslutsvägar och fin gemenskap. 

Som person är du en resultatinriktad, initiativrik och lösningsorienterad lagspelare med ett strukturerat arbetssätt med stor anpassningsförmåga. Du ansvarar för att upprätta avtal och förhandla priser och du har förmågan att se nya affärsmöjligheter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap från strategiskt inköpsarbete med intresse för omvärldsbevakning.

För mer information om tjänsten kontakta Marcus Hoof, marcus.hoof@j3m.se, 070 678 23 45.

Har du intresse och fallenhet för rekrytering?

Vi söker dig som vill följa med på vår tillväxtresa där du som Rekryterare bidrar till vår utveckling. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att söka upp och rekrytera medarbetare till såväl befintliga som kommande verksamheter, initiera och genomföra tester på tänkta medarbetare samt ta fram en introduktionsplan tillsammans med närmsta chef. Som Rekryterare arbetar du aktivt med att bygga ett stort nätverk och är J3Ms ansikte utåt som representant för verksamheten på jobbmässor och högskolor.

Som person är du nyfiken och strukturerad med bra kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är bekväm och trygg i sociala situationer och drivs av relationsskapande möten med nya människor. Tidigare erfarenhet av rekrytering är inget krav men vi ser gärna att du har ett stort intresse för området och drivet av att vilja lära. 

För mer information om tjänsten kontakta Marcus Hoof, marcus.hoof@j3m.se, 070 678 23 45.

Vi söker en Kvalitets- och verksamhetsutvecklare!

Som Kvalitets- och verksamhetsutvecklare ansvarar du för att leda, driva och utveckla vår verksamhets lednings- och kvalitetssystem. Du driver förbättringsmöjligheter och certifiering mot EN1090 och ISO och arbetar proaktivt för att undvika eventuella problem i verksamheten. 

För att lyckas i din roll är det viktigt att du har förmåga att växla perspektiv mellan helhetssyn och detaljer och du förväntas ta egna initiativ. Som person har du stor analytisk förmåga, är effektiv och strukturerad och ser möjligheter till utveckling och ständiga förbättringar. 

På J3M erbjuds du en tjänst i ett spännande företag med stor framåtanda och höga ambitioner att skapa ett mer långsiktigt arbetssätt. 

För mer information om tjänsten kontakta Marcus Hoof, marcus.hoof@j3m.se, 070 678 23 45.