Träffa några av våra medarbetare!

Träffa några av våra fantastiska ambassadörer och lär känna vårt team ännu bättre! På J3M jobbar vi nära varandra både på kontoret och ute på byggarbetsplatserna med en gemensam drivkraft att tillsammans skapa projekt att vara stolta över! Nedan hittar ni bla. några av våra kalkylerare, modellerare, stålkonstruktörer, säljare och projekteringschefer!

Anders Lund

Logistikansvarig

 • Livsmotto: Ha roligt och lev för veckan

 • Dold talang: Motorcross

 • Bästa egenskap: Alltid glad och trevlig

 • Anställd sedan: 2020

Vad jobbar du med?

Jag är logistikansvarig på J3M. En typisk arbetsdag går ut på att jag kör material på arbetsplatserna, jag hämtar, lossar, sorterar och levererar material så att kranteamet alltid har saker att göra.

Vad är det viktigaste för dig för att trivas på din arbetsplats?

För min del är det viktigt att det är ordning och reda på saker, det viktigt att vi har bra framförhållning. Sen är det självklart viktigt att man har roligt med sina arbetskollegor och på sin arbetsplats.

Hur särskiljer sig J3M i branschen?

J3M är väldigt framåt, de är inte rädda för att satsa och utvecklas. Det är ordning och reda när vi är på arbetsplatserna vilket jag uppskattar. Sen är J3M ett familjärt företag som bryr sig om sina anställda. 

Hur är en typisk  J3M-anställd?

En typisk J3M-anställd är en positiv och glad person, som är inriktad på framtiden och gillar utmaningar!

[Se hela filmen här]

ALAA ZARZOUR

Arkitekt och modellerare

 • Livsmotto: Do what you do, but do it best

 • Dold talang: Matlagning

 • Bästa egenskap: Lättlärd

 • Anställd sedan: Maj 2017

Vad uppskattar du mest med din roll och J3M som arbetsgivare?

På J3M arbetar vi som i en kedja och alla är en del av den. Det börjar hos säljaren, vidare till modelleraren, sen till tillverknings- och montageritningar och sen vidare till den som ska speca materialet. Har någon medarbetare för mycket på sitt bord hjälper man varandra även om man har sin egen roll. På så sätt lär man sig hela tiden något nytt och ökar på sin kunskap och man lär sig lite om mycket.

Hur hamnade du på J3M?

Jag jobbade tidigare i Syrien som inredningsarkitekt. När jag kom till Sverige och Småland fick jag kontakt med Johan och hade en vision om att få en praktikplats, men fick anställning direkt! Det som jag uppskattar med J3M är att de litade på mig medan andra ansåg att det skulle ta lång tid för mig att hitta ett jobb i Sverige. De såg min potential och jag tänker alltid att jag ska ge tillbaka genom att göra mitt yttersta.

Vad motiverar dig mest i din yrkesroll?

På J3M tror man väldigt mycket på sina anställda, de motiverar oss till att lösa de uppgifter vi får och ser hur man utvecklas. Varje dag blir en utmaning, man får lära sig nya saker och man levererar det som förväntas.

Vad är du mest stolt över på J3M?

Det är flera saker, men framförallt att vi är som en familj. Vi utvecklas jättemycket och väldigt fort, det är något som motiverar mig. Vi alla är delaktiga i vår målsättning för att kunna utvecklas och komma framåt.

BOBBY KRONVALL

Platschef

 • Livsmotto: Lev för nuet

 • Dold talang: Väldigt ordningsam

 • Bästa egenskap: Noggrann och enveten. Påbörjar jag nåt vill jag gärna göra färdigt – lite Alfons Åberg

 • Anställd sedan: Januari 2018

Vad jobbar du med?

Jag jobbar som montageledare och ser till att det dagliga arbetet flyter på. Jag ligger ett steg före med att se till att alla har något att göra, att det finns material, maskiner och underlag att tillgå. Genom att ligga steget före undviker vi onödig dötid.

Vad uppskattar du mest med din roll och J3M som arbetsgivare?

Det är ett fritt arbete och jag träffar många glada killar. Vi jobbar i team om fem personer så vi är som en familj måndag till torsdag. Arbetet är väldigt varierande, varje bygge är unikt för sig och det är alltid kul att komma till nya projekt med nya utmaningar. J3M är ett väldigt intressant och kunnigt företag. Vi är ett ungt och bra gäng och det satsas mycket på personalen, långt över det vanliga jämfört med vad jag har varit med om på tidigare arbetsplatser.

Hur särskiljer sig J3M i branschen?

På J3M lämnar vi inget åt slumpen. Vi gör bra och fina jobb. Vi gör vårt bästa och noggrannhet genomsyrar allt vi gör. För att vara ett så nytt företag som vi är, ligger vi i framkant.

Beskriv företagskulturen på J3M.

Ledningen på J3M tar verkligen hand om sin personal, vi har en superbra arbetsmiljö med fantastiska chefer! De satsar mycket på sina anställda och vi hittar på mycket tillsammans vid sidan om jobbet, nu har vi till exempel stafettvasan att se fram emot. Johan är fantastisk på det han gör med att få ihop ett så bra gäng på så kort tid, jag är imponerad.

[Se hela filmen här]

DAVID LORENTSSON

Stålmontör

 • Livsmotto: Lev nu, dö sen

 • Dold talang: Cykla enhjuling

 • Bästa egenskap: Väldigt social

 • Anställd sedan: Juni 2019

Vad jobbar du med?

Jag är stålmontör och bygger stålbyggnader. Vi gör allt som har med stålbyggnader att göra, från stomme till golv och vägg.

Hur ser en typisk arbetsdag ut?

Det är väldigt varierande hur varje dag ser ut och då vi har omväxlande arbetsuppgifter är det sällan man gör samma sak. Dagen börjar klockan 07 och det handlar hela tiden om att ligga steget före med att förbereda inför nästa moment. Det är roligt att det inte bara är samma grej utan att man alltid får göra något nytt.

Vad motiverar dig mest i din yrkesroll?

Jag ser fram emot nästa dag och känner att det är roligt att gå till jobbet. Ingen dag är den andra lik och man vet inte riktigt vad som kan hända, det är kul! Att jag har så bra kollegor motiverar mig, vi är som en liten familj med samma intressen och bra snack, även utanför jobbet.

Hur särskiljer sig J3M i branschen?

Vi gör jobben effektivare genom att hitta smarta och tidseffektiva lösningar. J3M har blivit stora och så bra på det vi gör på kort tid, vi utvecklas väldigt fort.

ALEXANDER ELMERSSON

Teknisk säljare

 • Livsmotto: Allt vad du vill att andra ska göra för dig ska du också göra för dem

 • Dold talang: Bädda sängen

 • Bästa egenskap: Positiv

 • Anställd sedan: November 2014

Hur ser en typisk arbetsdag ut?

En vanlig arbetsdag brukar bestå av kundkontakt där jag med min tekniska bakgrund som konstruktör, stämmer av med kunden och går igenom offert och 3-d modellen så att den tillgodoser de önskemål kunden har.

Jag är även med och ser till att vi i kalkylskedet räknar på rätt förutsättningar och det kunden verkligen vill ha. För mig är det väldigt viktigt att vi levererar en så kostnadseffektiv och praktisk byggnad som möjligt. Kunden ska få en byggnad av toppkvalité  när de köper av oss och jag försöker och vill verkligen skapa rätt förutsättningar till en nöjd kund.

Vad uppskattar du mest med din roll och J3M som arbetsgivare?

Flexibiliteten i både mina arbetsåtaganden och i hur arbetstiderna och dagen läggs upp, vi får mycket frihet under ansvar. Jag uppskattar även möjligheten till utbildning och att underlätta sitt arbete, vi får rätt förutsättningar för att kunna utvecklas och lära sig.

Hur hamnade du på J3M?

Efter att ha pluggat färdigt till byggingenjör på Jönköpings Tekniska Högskola sökte jag mig till liknande företag. Jag fick komma på intervju på J3M och de hittade en plats för mig. Det är en väldigt familjär arbetsplats och inte bara en i mängden, det var viktigt för mig när jag sökte jobb.

Beskriv J3M med tre ord.

Branschledande, satsande, utmanande/utvecklande. J3M vill ständigt ligga i framkant och vi är inte rädda för att satsa för att komma dit.

[Se hela filmen här]