Praktik

PRAKTIK HOS OSS

Om du studerar du vid gymnasiet eller vid en KY-utbildning har du möjlighet att söka en praktikplats för att vara med att utvecklas tillsammans med oss.

Upplägget för din praktikperiod anpassas efter din utbildning och efter den inriktning i företaget din praktik gäller.  Praktiken kommer ge dig en inblick i företags olika avdelningar såsom försäljning, produktion, projektering, montage, inköp och kalkyl, allt för att ge dig en bra inblick i verksamheten och skapa möjligheter för din framtid. En praktikplats är en vanlig och meriterande väg till en anställning hos oss.

Vi tar emot praktikanter hela året, i mån av plats och resurs. Då platserna är begränsade sker urval löpande – Din ansökan bör innehålla:

  • En kort beskrivning av dig/er som person.
  • Var och vilken utbildning du/ni läser?
  • Vad du/ni har för mål med er praktik?
  • Vilken period du/ni planerar att genomföra er praktik?
  • Varför du/ni vill göra praktiken hos oss?

Välkommen att söka här.

Har du frågor är du välkommen att kontakta

Marcus Hoof
070-678 23 45
jobb@j3m.se

Vi vill gärna ha din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Träffa några av oss på J3M

Träffa några av våra fantastiska ambassadörer och lär känna vårt team ännu bättre! På J3M jobbar vi nära varandra både på kontoret och ute på byggarbetsplatserna med en gemensam drivkraft att tillsammans skapa projekt att vara stolta över! Bland våra ambassadörer hittar ni bl.a. kalkylerare, modellerare, stålkonstruktörer, säljare och projekteringschefer!
Se våra ambassadörer >