fbpx

Bon Padel Arena, Torslanda

´

J3M håller vad de lovar genom hela processen och jobbar på ett sätt där man tar ansvar för vad man gör. Det är inte bara snack, man gör det också. J3M höll vad de lovade och projektet blev ovanligt väl utfört. Med struktur, ordning och reda och fint och rent på arbetsplatsen har processen gått bra.

Beställningen innefattade en komplett stomme med ytterväggar och plåttak exklusive detaljer. Till Castellums fastighet Bon Padel i Torslanda har J3M levererat stålstomme, takplåt, väggelement – invändiga och utvändiga, plåtslageri, betongsockel, HDF-bjälklag samt trappor och räcken. Under hela projektet har J3M funnits till hands och hjälpt till med allt mellan himmel och jord med allt som har behövts. Tillsammans har vi skapat en ömsesidig relation och det har funkat bra utan vidare diskussioner.

Det allmänna bemötandet skapade ett starkt förtroende och det tillsammans med pris och utförandetid var avgörande vid valet av J3M som leverantör. RO-Gruppen har tidigare använt J3M som leverantör på andra platser i landet och erfarenheten har bara varit positiv. Klockrent!

Klicka här för att ta del av fler spännande case!

”J3M håller vad de lovar genom hela processen och jobbar på ett sätt där man tar ansvar för vad man gör”

Fredrik Fallesen, RO-Gruppen

Faktaruta

Namn: Fredrik Fallesen
Företag: Ro-Gruppen
Ort: Göteborg, Torslanda
Ansvarig utvecklare/fastighetsägare: Castellum
Beställd tjänst/produkt: Komplett stomme med ytterväggar och plåttak
Ordersumma: 11,3 mkr

Kontakt

Philip Idin

Affärsutvecklare/Säljare

+46 70 242 97 79

philip.idin@j3m.se

Kontakta oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi!

    Jag godkänner att J3M får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.