fbpx

Vaggeryd logistikpark

´

Från första kontakt till färdigt resultat har processen gått väldigt snabbt. J3M har levererat en totalentreprenad av stomleverans med stålstomme, tak, taktäckning, betongsocklar, väggelement inne och ute, bleck, fönster och dörrar, trappor, räcken, vippgrindar och HDF-bjälklag.

Av bilden som J3M har frontat förstod vi att de är väldigt strukturerade, organiserade och innovativa. De är intresserade, lyssnar och tar till sig förbättringssynpunkter för att fortsätta att vara innovativa och se projektet utifrån kundens behov. J3M lyssnar till mina behov och vad jag värdesätter högt och tar det till sig. Gentemot de leverantörer som vi har jobbat med tidigare har J3M hållit ett bra informationsflöde genom hela processen och de är duktiga på att planera och organisera sig både på kontoret och på arbetsplatsen. I en bransch som är ganska outvecklad digitalt ligger J3M i framkant och kommer med innovativa lösningar utifrån kundens behov. De har ett tänk som matchar mitt sinne.

Klicka här för att ta del av fler spännande case!

”J3M är innovativa och strukturerade. I en bransch som är ganska outvecklad digitalt ligger J3M i framkant och kommer med innovativa digitala lösningar utifrån kundens behov”

Johan Jörgner, Logistea AB

Faktaruta

Företag: Logistea AB
Ort: Vaggeryd Logistikpark
Beställd tjänst/produkt: Totalentreprenad stomleverans
Ordersumma: ca 35-40 mkr

Kontakt

Philip Idin

Affärsutvecklare/Säljare

+46 70 242 97 79

philip.idin@j3m.se

Kontakta oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi!

    Jag godkänner att J3M får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.