fbpx

Maskin & Mekan, Växjö

´

I direkt anslutning till riksvägarna i Växjö har beställaren och entreprenadföretaget Maskin & Mekan låtit upprätta ett område inkluderat såväl byggnad som ett unikt område för materialupplagsytor sett till sina kvadratmeter. I nära samarbete med kunden har J3M jobbat fram och utvecklat den totala varm- och kallbyggnaden om 7000 kvm och fått leverera stomme, tak, vägg och bjälklag.

”J3M lyssnar in sina kunder. Med hög kompetens och lång erfarenhet märker man snabbt att det går att lita på att de levererar den bästa lösningen.” Alf Sjöberg, ansvarig hos Maskin & Mekan.

I projektet har J3M fått vara helhetsleverantör, från konstruktion till montering. Det har bland annat inneburit att allting förberetts och levererats i delar som monterats ihop. Det har gjort processen oerhört smidig och bidragit till att man kunna jobba på ett organiserat och effektivt sätt. Från projektering och utvecklingsfas till leverans och montage har detta blivit det största projekt som J3M har gjort. I ett exceptionellt tempo har projektet gått väldigt fort, byggherren har drivit på i hög fart och på bara ett år stod hela projektet färdigt och inflyttningsklart.

Klicka här för att ta del av fler spännande case!

”Projektet kan sammanfattas som mycket välplanerat och organiserat. Det har fungerat fantastiskt bra med alla J3Ms medarbetare, det har varit ordning och reda på byggarbetsplatsen, vilket vi verkligen uppskattar."

Alf Sjöberg, ansvarig hos Maskin & Mekan

På J3M kommer kunden alltid först och viktigast är att hitta bästa möjliga lösning och leverera vad som är bäst för kunden. Tillsammans med beställaren har J3M utvecklat och visualiserat det färdiga projektet och utformningen av stålstommen, för att vidare lämna över utvecklingsfasen för detaljprojektering, tillverkning, leverans och låta montageteamet ta över.

”Det är processen i sig som är viktig i ett projekt som det här, materialet är bara ingående komponenter. Med rätt verktyg, kompetens och erfarenhet har vi på J3M tagit fram och visualiserat vad kunden vill ha och kunnat undvika oväntade överraskningar. Hos oss lämnas inget åt slumpen.” säger Johan Martinsson, VD på J3M.

Faktaruta

Kund: Maskin & Mekan AB

Ort: Växjö

Yta: 7000kvm

J3M levererar: A-ritningar, Visualiseringsritningar, Stomme, Vägg, Tak, betongsocklar och HDF

Ordersumma: 20 miljoner

År: 2020

Kontakt

Johan Martinsson

VD

+46 70 201 55 79

johan.martinsson@j3m.se

Kontakta oss

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi!

    Jag godkänner att J3M får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.